Gewoon-eigenaardig

Gewoon-eigenaardig.nl is mijn stukje ruimte op het wereldwijde web waar ik mijn ei kwijt kan. Hier deel ik mijn gedachtenkronkels, belevenissen en ideeën en vertel ik over de invulling van mijn en ons (gezins)leven. Voor mezelf, omdat ik schrijven in ontspannend en verwerkend vind werken. Voor de mensen die mij persoonlijk kennen, omdat ik in schrift nu eenmaal beter en duidelijker ben dan in woorden. Voor alle andere geïnteresseerden om te laten zien dat een beetje eigenaardig (durven) zijn en denken best leuk, vernieuwend en inspirerend kan zijn. Natuurlijk hoop ik stiekem met mijn blog een klein beetje verschil te maken. Dat zou gaaf zijn!

Waar ik over schrijf

Waar ik over schrijf kan heel uiteenlopend zijn. Ik weet namelijk niet hoe het leven loopt en wat de toekomst mij, ons en de maatschappij brengen zal. Maar je zult hier voornamelijk lezen over mijn gezinsleven (omdat mijn gezinsleven nu eenmaal mijn alles is), opvoedkwesties die we tegengekomen zijn en ongetwijfeld nog tegen zullen komen, het huishouden en bewust & eenvoudig leven. Ik ben en blijf nu eenmaal een echte huismus(t)s, moeke, geitenwollen sok of hoe je het maar wil noemen en vooral ook mezelf en exotischer dan dit kan en wil ik het niet maken. Oh, een beetje zelfspot en schrijven met een knipoog is mij niet vreemd. Wees welkom in mijn gewone én (als ik anderen mag geloven) eigenaardige wereld en klets en discussieer lekker mee door een reactie achter te laten. Vind ik gezellig!

Wil je graag contact met mij opnemen? KLIK