Geen categorie

Schone lei, again

Dit is mijn nieuwe stekkie op het internet. En dat terwijl Denktrant, mijn vorige blog, nog niet eens zo oud was. Ach, mijn gekochte domeinen, dus mijn keuzes. Mezelf verantwoorden zou ik kunnen doen, maar eigenlijk doet dat er helemaal niet toe. Ik had zin in een nieuwe naam, een nieuw domein, een schone lei, een plaats die écht bij me past en zie hier: Gewoon-Eigenaardig is geboren!

Ik bedacht een nieuwe naam om van te smullen en ontwierp een logo dat perfect bij mij past (een soort van geitenwollen sokken op mijn logo, altijd al gewild, woehoe!). Ik zocht een strakke, fijne lay-out waarin ik mijn lievelingskleuren instelde. Ik schreef een nieuwe tekst over mezelf en over de blog. Ik dacht na over de invulling van mijn nieuwe stekkie en inmiddels is de website klaar genoeg en zijn mijn ideeën goed genoeg uitgewerkt om online te gaan! Hoera!

Op mijn nieuwe plekje zul je teksten van mij lezen, geschreven op mijn eigen manier, zoals je van me gewend bent. Een aantal zaken wil ik echter vanaf nu op een andere manier aan gaan pakken. Nu ik met een schone lei begin heb ik die mogelijkheid!

Privacy

De privacy van vooral mijn dochter vind ik erg belangrijk.  Ze is te klein om zelf te beslissen wat wel en niet van haar op het internet mag verschijnen dus doen wij, de man en ik, het. Foto’s van haar waren al zo veel mogelijk onherkenbaar en dat zal zo blijven. Ik zal haar naam echter ook niet meer voluit noemen, zodat google de link tussen haar naam en mijn blog niet zal maken. Daarnaast richt ik me meer op onderwerpen over het moederschap en mijn leven en ligt de focus minder bij haar. Zo zullen updates over haar ontwikkelingen óf niet meer verschijnen óf minder specifiek.

Niet dagelijks bloggen

Bij mijn vorige blog begon ik veel en veel te fanatiek. Ik publiceerde iedere dag minimaal één blogpost, maar al snel kwam het gevoel van ‘verplicht zijn om te schrijven’ om het hoekje kijken. Als er iets demotiverend en niet inspirerend is is dat het wel. Ga ik dus niet meer doen. Hoe vaak ga ik dan wel bloggen? Dat weet ik niet. Ik schrijf wanneer ik wat wil delen en hoop dat dat minimaal één of twee keer per week zal zijn, maar ik ga niets beloven.

Nou, dat is het ook wel eigenlijk. Verder zal ik gewoon lekker mijn ding doen: schrijven over dingen die ik tegenkom of beleef in het leven. Met of zonder mijn gezin, maar vooral met omdat dat het grootste deel van mijn leven is. Met de nieuwe naam heb ik in ieder geval weer de motivatie en inspiratie. Lees je (weer) gezellig met me mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *